Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

AV. OSMAN EYYÜPOĞLU `NDAN YENİ YIL MESAJI

AV. OSMAN EYYÜPOĞLU `NDAN YENİ YIL MESAJI
REKLAM ALANI
01.01.2024
A+
A-

AV. OSMAN EYYÜPOĞLU `NDAN YENİ YIL MESAJI

Şanlıurfa’nın Tanınmış Simalarından Olan Şanlıurfa Barosu `na Kayıtlı Avukat Osman Eyyüpoğlu, Yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlandı.

Av. Osman Eyyüpoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Ülkemiz ve dünyamız için sevinç ve hüzünlerin bir arada yaşandığı 2023 yılını geride bırakarak yeni başlangıçları ve umutları beraberinde getiren 2024 yılına girmenin heyecanını yaşıyoruz. Yeni yılın, dostluk ve kardeşlik bağlarımızı güçlendirmesi; daha iyiye, daha güzele ulaşmak için azim ve gayretimizi artırması en büyük ümidimizdir.

2023 yılında ülke olarak Cumhuriyetimizin 100. yılına ulaşmanın onur ve gururunu yaşadık. 2023’te ayrıca Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ülkemiz için Türkiye Yüzyılı vizyonu ortaya konuldu. Bu vizyon doğrultusunda bizlere de ülkemizi lider bir devlet yapma yolunda yeni hedeflere yürümek sorumluluğu yüklendi. İnanıyorum ki Millet olarak göstereceğimiz gayret ve azmimizle gelecek yıllar sağlam temeller üzerine kurulmuş, bir asırlık devlet olan Türkiye’mizin yılları olacaktır. Bu itibarla yeni bir yıla gireceğimiz şu günlerde, birlik ve beraberlik içinde kararlılıkla geleceğe yürümeye devam edeceğiz.

Dünya açısından baktığımızda ise özellikle 2023 yılının son aylarında İsrail tarafından Filistin halkına yönelik olarak başlatılan ve soykırım noktasına varan saldırı ve zulümlerin yeni yılda son bulmasını, bununla birlikte 2024 yılının tüm mazlum coğrafyalar için umut ve refah yılı olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Bu vesileyle tüm dünyada barışın, huzurun hâkim olduğu yeni bir yıl dilerken 2024 yılının ülkemize, milletimize, tüm insanlığa, huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni ediyor, Tüm Şanlıurfalı hemşehrilerimin yeni yılını kutluyorum.

ABDULLAH YİĞİT – ANKARA

REKLAM ALANI