Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

ASYA MAHALLESİ YENİ PARKINA KAVUŞUYOR

ASYA MAHALLESİ YENİ PARKINA KAVUŞUYOR
REKLAM ALANI
18.05.2022
A+
A-

ASYA MAHALLESİ YENİ PARKINA KAVUŞUYOR

 

 

 

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un geçen yılki mahalle gezilerinde, Asya Mahallesi sakinlerinin talebi üzerine yapma sözü verdiği parkta son aşamaya gelindi.

Eyyübiye Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü tarafından kısa sürede projelendirilerek yapımına başlanan 4 bin metrekarelik parkta, yapısal peyzaj ve toprak serimi tamamlandı. Bitkisel peyzaj düzenlemesi için sulama altyapısının tesis edildiği parkta, çok sayıda ağaç ve süs bitkisi, 30 kadar piknik masası ve bank ile aydınlatma sistemleri yer alacak.

Çalışmaların büyük bir hızla devam ettiği parkın önümüzdeki haftalarda hizmete sunmayı planladıklarını belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, “Şanlıurfa’nın gözbebeği olan Eyyübiye’yi kalkındırmaya, insanlarımızın taleplerini ivedilikle yerine getirmeye devam ediyoruz. Asya Mahallemizdeki vatandaşlarımızın talebi üzerine bu park planlamamızı öne aldık ve çalışmalara hızlıca başladık. Şu anda parkımızda son aşamaya gelindi. Bitkisel peyzajı da tamamlandıktan sonra mahalle sakinlerimizle birlikte inşallah açılışını yapacağız. Eyyübiye’mize şimdiden hayırlı olsun” dedi.

————————————————-

HABER SİTELERİ İÇİN GÖRÜNTÜ LİNK: https://www.youtube.com/watch?v=nvdiWhaQ3FI

TELEVİZYONLAR İÇİN GÖRÜNTÜ LİNK: https://wetransfer.com/downloads/c4cb5469d12ca46e27a96227f70b350320220518091859/181b2330e32d1aaf0c6c47a96ba2c3a220220518091915/5048d8

 

 

REKLAM ALANI