Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Arnavutluk’tan Türkiye’ye

Arnavutluk’tan Türkiye’ye
REKLAM ALANI
13.04.2021
A+
A-

Arnavutluk’tan Türkiye’ye

Arnavutluk iş dünyasının tanınmış isimlerinden Sarah Haderi, albüm çıkarma hayalini Türkiye’de gerçeğe dönüştürüyor. Haderi, ilk single’ını İstanbul’da Mert Aydın’ın aranjörlüğünde hazırlayacak.

Arnavutluk’ta tanınmış bir iş kadını olan Sarah Haderi, uzun süredir hayalini kurduğu albüm çıkarma hayalini gerçeğe dönüştürmek için Türkiye’yi tercih etti. 8 dil bilen Haderi, ilk single’ını hazırlamak için bir süre önce İstanbul’a geldi ve aranjör Mert Aydın’la işbirliği yaptı.
SINGLE VE KONSER HEYECANI
Sarah Haderi, 80 ve 90’lı yılların hit şarkılarını cover’layarak müzik dünyasına giriş yapacak. Haderi şimdilerde bir yandan single’ı üzerinde çalışıyor, bir yandan da ilk YouTube konserine hazırlanıyor. Sarah Haderi, 8 şarkı seslendireceği bir konser projesiyle müzikseverlerin karşısına çıkacak.
İSTANBUL’DA 6. RESTORANI AÇACAK
Sarah Haderi’nin Türkiye’yle ilgili projeleri müzikle sınırlı değil. İstanbul’da daha önce beş restoran açan başarılı iş kadını, şimdi altıncı mekanını hizmete sokmaya hazırlanıyor. Dünya mutfaklarından lezzetler sunacak bu yeni mekan, Bebek’te hizmete girecek.

DİNÇER KARACALAR-İSTANBUL

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,