Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

ANKARA’DA HALİLİYE RÜZGARI

ANKARA’DA HALİLİYE RÜZGARI
REKLAM ALANI
16.09.2022
A+
A-

ANKARA’DA HALİLİYE RÜZGARI

 

 

 

Haliliye Belediyesi, Ankara’da düzenlenen ‘Şanlıurfa Tanıtım Günleri’ fuarında stant açtı. Haliliye’nin tanıtıldığı standına, Ankaralılar yoğun ilgi gösterdi.

Bir 12 kişi, ayakta duran insanlar ve yazı görseli olabilir

Ankara Başkent Millet Bahçesinde başlayan Şanlıurfa Tanıtım Günlerinde Haliliye Belediyesi de yerini aldı. Haliliye ve Göbeklitepe başta olmak üzere birçok tarihi ve turistik mekanının tanıtımı hedeflenen stant, fuarı ziyaret eden birçok vatandaşın ilgisini çekiyor. Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın da
katıldığı fuarda, Haliliye Belediyesinin standı milletvekilleri ve belediye başkanları ile birçok siyasi ve bürokrata da ev sahipliği yaptı.

Bir 7 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Haliliye Belediyesi de, açtığı stantta ilçedeki tarihi ve turistik alanları misafirlere tanıttı. Haliliye standında Mehteran ekibi ve Halk Oyunları ekibinin sahne alırken Külünçe ve menengiç kahvesi ikramıyla da kentin lezzetleri ziyaretçilere sunuldu. Stantta sergilenen Haliliye Belediyesi Geleneksel El Sanatları Merkezinde ortaya çıkarılan el sanatlarından olan tespih, ahşap oymacılığı, bakır ve culha ürünleri de büyük beğeni topladı.

Bir 5 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
Şanlıurfa Tanıtım Günleri, 15-18 Eylül 2022 tarihleri arasında ziyaretçilerini bekliyor.

Bir 12 kişi, ayakta duran insanlar ve yazı görseli olabilir

Bir 6 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve yazı görseli olabilir

Bir 9 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 14 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 11 kişi, ayakta duran insanlar, yiyecek ve iç mekan görseli olabilir

REKLAM ALANI