Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

ALİ SÖKMEN ‘DEN 19 MAYIS MESAJI

ALİ SÖKMEN ‘DEN 19 MAYIS MESAJI
REKLAM ALANI
18.05.2022
A+
A-

Ak Parti İstanbul 27.Dönem Milletvekili A. Adayı Ali Sökmen, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesajı yayınladı.

Sökmen, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Tarih sahnesinden silinmek istenen aziz milletimizin; bağımsız kalacağını ve bağımsızlığını ilelebet sürdüreceğini tüm dünyaya bir kez daha gösterdiği, Kurtuluş Savaşımızın fiilen başladığı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna uzanan sürecin ilk adımının atıldığı 19 Mayıs’ın, 99. Yıldönümünü büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz.

“Milletin bağımsızlığını yine milletin azim ve kararının kurtaracağına” inanan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyet’le taçlanacak bağımsızlık mücadelesini 19 Mayıs 1919’da başlatmış, Türk Milleti de hürriyetini zincire vurmak isteyen işgal ve çıkar planlarına karşı, büyük ve destansı bir kurtuluş mücadelesi sergileyerek elde ettiği muazzam zaferle, azim ve inancını aynı hedefte birleştirip, yekvücut olarak hareket ettiğinde karşısında hiçbir gücün duramayacağını bütün dünyaya ispat etmiştir.

Geleceğimizin teminatı sevgili gençler; Mustafa Kemal Atatürk’ün “Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz” diyerek her konuda güvendiği ve bugünü bayram olarak armağan ettiği siz gençlerimizin, ecdadımızın kahramanlık ve fedakârlıklar sonucu bağımsız kılarak bizlere emanet ettiği cennet vatanımızı, onların güvenine layık olarak tarihimizden alacağınız güç ve ilham ile çok daha ileri noktalara taşıyacağınıza inancımız tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle; bu cennet vatanı bizlere emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını rahmet, saygı ve şükranla anıyor, siz sevgili gençlerimizin, hemşehrilerimin ve aziz milletimizin ‘19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL

REKLAM ALANI