Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

AK ADAY TORU, SAHADA ÇALIŞMALARINI YÜRÜTÜYOR

AK ADAY TORU, SAHADA ÇALIŞMALARINI YÜRÜTÜYOR
REKLAM ALANI
30.04.2023
A+
A-

AK ADAY TORU, SAHADA ÇALIŞMALARINI YÜRÜTÜYOR

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Abdurrahim Toru, Yaklaşan 14 Mayıs genel seçimleri için çalışmalarını Eyyübiye’deki esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek devam sürdürüyor.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Abdurrahim Toru, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaş ziyaretlerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

 

 

 

 

 

 

Aday Toru, bu kez AK Parti Eyyübiye teşkilatı ile beraber Eyyübiye ilçesine giderek esnafları ziyaret etti. Esnafın talep ve sorunlarını dinleyen Toru, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan seçimlerde AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek istedi.

Esnaf ve Vatandaşlar, Abdurrahim Toru ve AK Parti teşkilatını samimiyetle karşılayarak çalışmalarında başarılar diledi.

AK Aday Toru ise vatandaşların hayır duasını aldıklarını ve önümüzdeki seçimlerde AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrardan zafer elde edeceklerini ifade etti.

 

AK ADAY TORU, SAHADA ÇALIŞMALARINI YÜRÜTÜYOR- VİDEOLU BÜLTEN

Video Link’i :

 

 

 

AK PARTİ ŞANLIURFA İL SKM BAŞKANLIĞI

HABER MERKEZİ

[email protected]

BÜLTEN NO : 96
TARİH : 30.04.2023
HABER BAŞLIĞI : AK ADAY TORU, SAHADA ÇALIŞMALARINI YÜRÜTÜYOR

 

REKLAM ALANI