Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

ABDÜLKADİR ARSLAN `DAN 5 EKİM DÜNYA ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

ABDÜLKADİR ARSLAN `DAN 5 EKİM DÜNYA ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
REKLAM ALANI
04.10.2021
A+
A-

Turan Teşkilatı Onursal Başkanı ve Aska Grup Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Arslan, 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Arslan ; “5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü, tüm eğitimcilerin uluslar arası alanda birlik ve dayanışmasının simgesidir. Toplumların gelişmesine en büyük katkıyı sağlayan öğretmenler bizler için çok değerlidir. Öğretmenlerimizin yetiştireceği çocuklar, ülkemizin geleceğini şekillendiren, yön veren kişiler olacaktır. Dünyanın en fedakâr ve değerli insanları, yarınlarımızın mimarı çocuklarımızı yetiştiren tüm özverili öğretmenlerimize sevgi ve saygılarımı sunuyor, 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI